CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Woningbouw in Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een aannemer voor woningbouw in Oost-Vlaanderen? Dan kunt u terecht bij MDS Bouwwerken uit Zele, nabij Dendermonde. Wij voeren al meer dan twintig jaar allerlei soorten bouwwerken uit bij particulieren, bedrijven en openbare instanties. Ontdek onze werkwijze.

Uw woningbouw in Oost-Vlaanderen verloopt zorgeloos bij ons

Als aannemer uit Oost-Vlaanderen zorgen wij ervoor dat de woningbouw altijd zorgeloos verloopt. MDS Bouwwerken realiseert uw ruwbouwwerken, metselwerken en gevelwerken volgens de regels van de kunst. Wij zijn thuis in woningbouw in heel Oost-Vlaanderen en de randgemeenten van Brussel. Onze werkwijze steunt op drie bouwstenen:

  • Persoonlijk contact: wij stellen een contactpersoon aan, die de communicatie verzorgt.   
  • Nauwkeurig en zorgvuldig werk: wij doen ons uiterste best voor elk project.   
  • Snelle en klantgerichte samenwerking: wij werken steeds volgens de wensen van de klant en stellen ons flexibel op.

Wij verwezenlijken niet alleen volledige nieuwbouwprojecten, maar helpen ook bij het bouwen van renovatiewoningen. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe vloer laten aanleggen? Dan voorzien wij de afbraakwerken en plaatsen wij uw nieuwe vloer. Of laat u graag een carport plaatsen voor uw auto? Laat het aan ons over! Ook voor andere zaken zoals kelderbouw rekent u op ons bedrijf. We liegen dus niet als we zeggen dat onze medewerkers ├ęchte manusjes-van-alles zijn.

Schakel onze aannemer in

Wacht niet langer en realiseer samen met onze aannemer voor woningbouw de woning van uw dromen in Oost-Vlaanderen! Contacteer ons via het contactformulier of bel naar het nummer 0477 45 15 14. Zit u zonder inspiratie? Bekijk dan alvast onze eerdere realisaties onderaan de pagina! Wie weet krijgt u zo een beter beeld van wat u wenst.