CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Rioleringswerken in Oost-Vlaanderen

Voor MDS Bouwwerken is het uitvoeren van rioleringswerken in Oost-Vlaanderen meer dan enkel het tijdelijk verhelpen van uw probleem. Door onze jarenlange ervaring in deze sector zullen we bij wederkerende problemen steeds op zoek gaan naar de oorzaak van het probleem en u daarvoor dan ook de gepaste offerte voor een herstel of renovatie bezorgen. Zo voeren we in Oost-Vlaanderen telkens een gedetailleerde rioolinspectie uit gevolgd door bijvoorbeeld een nauwkeurige rioolreiniging.

Een totaalaanbod aan rioleringswerken in Oost-Vlaanderen

Als specialist in algemene bouwwerken uit Zele, nabij Dendermonde, voeren we allerlei soorten rioleringswerken uit in Oost-Vlaanderen. Zo zijn we in staat om een rioolinspectie en rioolreiniging uit te voeren, maar kunnen we ook een riolering aanleggen in Oost-Vlaanderen. Welke methode het ook wordt, onze specialisten zorgen steeds voor een uitvoering van hoogwaardige kwaliteit. Voor traditionele rioleringswerken beschikt ons bedrijf in Oost-Vlaanderen overigens over een machinepark met graafmachines van een tot dertig ton inclusief eigen vrachtwagens.

Riolering op maat aanleggen in Oost-Vlaanderen

Voor het aanleggen of renoveren van een riolering in Oost-Vlaanderen kiezen we telkens de meest geschikte techniek, bepaald aan de hand van een grondige rioolinspectie. Dat kan relining van huisaansluitingen, shortliners, quick lock of pipe-bursting zijn. We kunnen een riolering in Oost-Vlaanderen aanleggen in beton, gvk, gres, pvc of hdpe, zowel voor plaatselijke herstellingen als volledig nieuwe rioleringen. Ook het laten plaatsen van een septische put of een rioolreiniging laat u over aan de specialisten van ons bedrijf in Oost-Vlaanderen.

Bekijk onze andere diensten

Naast rioleringswerken biedt ons bouwbedrijf uit Oost-Vlaanderen ook allerlei andere diensten aan. Onze medewerkers zijn ├ęchte manusjes-van-alles en kunnen praktische alle algemene bouwwerken uitvoeren. Wilt u uw huis renoveren? Wij kunnen uw vloer uitbreken, schilderen uw huis, installeren het sanitair en nog veel meer! Of u ons bedrijf uit Oost-Vlaanderen nu inschakelt voor het aanleggen van een riolering, voor een rioolinspectie en een rioolreiniging of een andere dienst; wij staan garant voor hoge kwaliteit en goede service.

Contacteer ons voor rioleringswerken op maat

Wilt u rioleringswerken, zoals een rioolinspectie en rioolreiniging, op maat laten uitvoeren door ons bedrijf in Oost-Vlaanderen? Contacteer ons dan vandaag nog via het contactformulier of bel naar nummer 0477 45 15 14. Onze specialisten uit Oost-Vlaanderen komen graag ter plaatse, of het nu gaat om een rioolinspectie en rioolreiniging of u een volledig nieuwe riolering wilt laten aanleggen.