CONTACTEER ONS

Contacteer ons

ZWEMBAD OF BIJGEBOUW OP MAAT: POOLHOUSE, CARPORT, TUINHUIS

POOLHOUSE

Een poolhouse is ideaal om volop te genieten van uw zwembad… en het gans jaar door een vakantiegevoel te ervaren of samen met vrienden en familie onvergetelijke momenten te beleven. Het leent zich ook perfect als ontspanningsruimte door de integratie van een sauna, jacuzzi, douche- of kleedkamer.
Uw poolhouse kan ook onderdak bieden aan uw technische ruimte, diverse onderhoudsproducten, pomp- en filterinstallaties. Wij plaatsen uw poolhouse volledig volgens uw wensen en zorgen voor een gebruiksklare ruimte… indien gewenst met aansluitend terras

CARPORT

Een carport is een veilige plek om uw auto te beschermen tegen weer en wind. Gedaan met sneeuw vegen of autoruiten krabben in de winter! Ook het in- en uitstappen bij barre weersomstandigheden wordt een stuk aangenamer. Wilt u meer dan één auto beschermen? Kies dan voor een dubbele carport. Ook een combinatie met fietsenstalling is perfect mogelijk. Aanpalend, losstaand, … met een plat dak of een zadeldak? Wij zoeken graag met u mee naar de best passende carport bij uw woning.

TUINHUIS

Uw tuinhuis is de ideale ruimte om uw fietsen, tuingereedschap en nog zoveel meer op te bergen. Indien uw woning niet beschikt over een garage of zolder kan het perfect dienst doen als aanvullende bergruimte. Ook bij ander ruimtegebrek: kantoor, extra tuinkamer, speelterrein voor de kids, … kan dit een oplossing zijn. Hebt u specifiekere wensen die niet overeenkomen met het standaard bouwpakket? Dan helpen wij u een tuinhuis op maat te bouwen dat volledig voldoet aan uw eigen keuze in grootte, vorm en afwerking.

ZWEMBADEN

Uw tuin wordt nog mooier en aangenamer met een zwembad. Ideaal om een duik te nemen na een lange werkdag of om uw kinderen de tijd van hun leven te bezorgen. Voordelen van een inbouwzwembad zijn de perfecte integratie in uw tuin, de sterke eigenschappen en een lange levensduur.