CONTACTEER ONS

Contacteer ons

ZWEMBAD OF BIJGEBOUW OP MAAT: POOLHOUSE, CARPORT, TUINHUIS

Wilt u een zwembad met poolhouse laten bouwen? MDS Bouwwerken uit Oost-Vlaanderen kan zowel het zwembad als het bijgebouw op een nauwkeurige manier aanleggen. Met meer dan twintig jaar aan ervaring komt onze kmo uit Zele, nabij Dendermonde, telkens met oplossingen die volledig bij uw wensen passen. Ontdek de voordelen van een zwembad met poolhouse.

Waarom zou u kiezen voor een zwembad met poolhouse?

Een poolhouse aan uw zwembad is ideaal om volop te genieten van uw zwembad en het volledige jaar door een vakantiegevoel te ervaren of samen met vrienden en familie onvergetelijke momenten te beleven. Het leent zich ook perfect als ontspanningsruimte door de integratie van een sauna, jacuzzi, douche- of kleedkamer. Het bijgebouw aan uw zwembad in Oost-Vlaanderen kan daarnaast onderdak bieden aan uw technische ruimte, diverse onderhoudsproducten, pomp- en filterinstallaties. Wij plaatsen uw poolhouse volledig volgens uw wensen en zorgen voor een gebruiksklare ruimte met, indien gewenst, een aansluitend terras.

Wij plaatsen ook andere bijgebouwen

Naast een bijgebouw voor uw zwembad plaatst ons bedrijf uit Oost-Vlaanderen ook andere bijgebouwen. Wilt u bijvoorbeeld een carport laten plaatsen zodat uw auto steeds beschut is tegen weer en wind? Of heeft u nood aan een tuinhuis om al uw tuinspullen in op te bergen? MDS Bouwwerken regelt het voor u!

Zwembaden met of zonder poolhouse

Uiteraard kunt u bij onze firma uit Oost-Vlaanderen ook een zwembad zonder bijgebouw laten plaatsen. Uw tuin wordt nog mooier en aangenamer met een zwembad. Het is bovendien ideaal om een duik te nemen na een lange werkdag of om uw kinderen de tijd van hun leven te bezorgen. De voordelen van een inbouwzwembad zijn de perfecte integratie in uw tuin, de sterke eigenschappen en een lange levensduur.

Laat uw zwembad met poolhouse door ons plaatsen

Wilt u een zwembad met of zonder bijgebouw laten plaatsen door ons bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen? Onderaan de pagina vindt u alvast heel wat projecten waaruit u inspiratie kunt putten. Contacteer ons via het contactformulier of bel naar het nummer 0477 45 15 14 bij interesse. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een offerte.