CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Aannemer voor betonwerken in Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een aannemer voor betonwerken in regio Oost-Vlaanderen? Doe dan een beroep op MDS Bouwwerken uit Zele, nabij Dendermonde. Als aannemer uit Oost-Vlaanderen zijn wij uw partner voor betonbouw en dat voor kelders, vloeren, kunstwerken en zwembaden. Dankzij onze uitgebreide expertise en ervaring hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd in zowel de openbare als private sector. Zo zijn we een aannemer van betonwerken uit Oost-Vlaanderen van Aquafin, Farys, Vivaqua en Ontex.

Een aannemer met een totaalaanpak in betonwerken en andere zaken in Oost-Vlaanderen

Als aannemer in de betonbouw in Oost-Vlaanderen voorzien we een totaalaanpak. Zo kunnen we funderingswerken uitvoeren van A tot Z, inclusief afbraakwerken, grondwerken en rioleringswerken. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het plaatsen van een volledig nieuwe riolering, ook voor het plaatsen van septische putten en waterputten bent u bij ons op de goede plek. Naast onze totaalaanpak wat betonwerken in Oost-Vlaanderen betreft, zijn er nog andere redenen waarom het een goed idee is om ons als aannemer voor betonbouw in te schakelen:

  • We investeren voortdurend in de nieuwste machines en technieken om de beste kwaliteit te garanderen.   
  • We bieden opleidingen aan ons personeel aan zodat zij steeds up-to-date zijn in de nieuwste technieken.   
  • Ons team is een mix van werfleiders en jong, dynamisch personeel dat flexibel inzetbaar is.   
  • Onze klant staat steeds centraal, we zetten alles op alles om aan zijn eisen te voldoen en hem de beste kwaliteit te garanderen.

Schakel ons in als partner

Bent u als particulier op zoek naar een aannemer die betonwerken in Oost-Vlaanderen altijd nauwkeurig en op maat uitvoert? Of heeft u nood aan een professionele aannemer in betonbouw voor uw bedrijf in Oost-Vlaanderen? In beide gevallen helpt MDS Bouwwerken u graag met service op maat. Contacteer ons door een e-mail te sturen naar info@mdsbouwwerken.be of bel naar het nummer 0477 45 15 14. Een aannemer uit Oost-Vlaanderen bespreekt met plezier de mogelijkheden wat betonbouw betreft.

In beeld