CONTACTEER ONS

Contacteer ons

BETONWERKEN

UW PARTNER VOOR KELDERBOUW, VLOERPLATEN, KUNSTWERKEN EN ZWEMBADEN IN GEWAPEND BETON

Ook voor al uw kelderbouw, vloerplaten, kunstwerken en zwembaden in gewapend beton is MDS Bouwwerken uw geknipte partner. In betonwerken zijn we al vele jaren actief. Zo hebben we heel wat referenties en een uitstekende reputatie opgebouwd in zowel de openbare als private sector. 

Met trots kunnen wij dan ook vermelden dat wij een van de vaste aannemers zijn van Aquafin, Farys, Vivaqua, Ontex en nog zovele anderen voor de realisatie van funderingswerken, onderschoeiingen, kunstwerken en vloerplaten in gewapend beton.

EEN TOTAALAANPAK IN BETONWERKEN, RIOLERINGSWERKEN EN FUNDERINGSWERKEN

Onze dochterbedrijven www.rioconstruct.be & www.rioleringservices.be specialiseren zich in rioleringswerken. Zo kunnen we uw funderingswerken uitvoeren van A tot Z… inclusief afbraakwerken, grondwerken en rioleringswerken. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het plaatsen van een volledig nieuwe riolering, ook voor het plaatsen van septische putten en waterputten bent u bij ons aan het juiste adres.

4 EXTRA REDENEN OM TE BOUWEN OP MDS BOUWWERKEN

  • Dagelijkse investering in de nieuwste machines en technieken om de beste kwaliteit te garanderen.   
  • Continue opleiding van ons personeel zodat zij steeds up-to-date zijn in de nieuwste technieken.   
  • Een mix van werfleiders en jong, dynamisch personeel dat flexibel inzetbaar is.   
  • Onze klant staat steeds centraal, we zetten alles op alles om aan zijn eisen te voldoen en hem de beste kwaliteit te garanderen.

In beeld