CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Afbraakwerken in Oost-Vlaanderen

Totaalpakket aan bouwoplossingen
VCA-gecertificeerd
Vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een bedrijf dat afbraakwerken op een nauwkeurige en efficiënte manier uitvoert in Oost-Vlaanderen? Dan is uw MDS Bouwwerken uit Zele, nabij Dendermonde, uw partner. Wij zijn 24 op 7 actief en hechten veel belang aan vlotte communicatie en service van hoge kwaliteit. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op met ons!

Afbraakwerken door een bedrijf uit Oost-Vlaanderen met ervaring

Indien u ons bouwbedrijf inschakelt, rekent u op een firma met meer dan twintig jaar aan ervaring. In die twintig jaar mochten we afbraakwerken uitvoeren bij kleine en grote projecten in Oost-Vlaanderen en elders in België, zowel voor particulieren, bedrijven als openbare instanties. Wilt u een nieuwe vloer laten aanleggen? Of wilt u bepaalde kamers helemaal herinrichten? Dan zorgen wij voor een snelle en correcte afbraak van uw oude vloer of muur, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw gloednieuwe inrichting. Naast afbraakwerken bieden we heel wat andere diensten aan. Wilt u bijvoorbeeld een zwembad met poolhouse laten bouwen? Als specialist in woningbouw is geen enkel klus ons te moeilijk!

Contacteer ons voor afbraakwerken op maat

Wilt u afbraakwerken overlaten aan professionals uit Oost-Vlaanderen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij bezorgen u een offerte op maat zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U kunt ons bereiken via het contactformulier of door te bellen naar het nummer 0477 45 15 14